„72 девици и блага ракия“! Депутат от ДеБъ се гаври с паметта на изнасилeната и убита в Газа германска певица

7 Dni Sofia09.10.2023
payimage-519479

Ивайло Мирчев от “Да, България”, е дал интервю за БНТ, в което казал:“И не сме очаквали, че влизайки в парламента, при тези политически хищници Борисов и Пеевски, ни чакат 72 девици и блага ракия.”

Не мога да повярвам, честно!

Часове след отвратителните смъртоносни удари на терористите в ивицата Газа, разстрелите по улиците, отвличането на деца, изнасилването и публичното оплюване на голото тяло на похитената германска певица … някой да си служи с образи от ислямистките представи за героизъм и обещанията за 72 девици в рая, ако бъдат избити християни, е шокиращо. Ужасно.

Глупост, подобна на определението на Антон Кутев, че социализмът е като СПИН, предава се по полов път.

Мислете, бе, хора! Народни избраници сте ужким … не позволявайте устата да изпреварва ума в търсене на оригиналност. Нима “Да, България” се сравнява с терористите?! Потрес.

Ивайло Мирчев дължи извинение на българската публика; на тези от нас, които сме потресени от ислямския тероризъм и от безчинствата на “Хизбула” в Израел, които скърбим заедно с близките на жертвите.

… Аз: “Ивайло, как си могъл да кажеш това – часове след ислямисткия терористичен удар срещу Израел?!
72 девици … обещанието за камикадзетата.”

Той:”Това е тълкувание на Корана. отделно от това е и обещанието, но доста преди това е тълкувание на Корана.”

П.П. Великите журналисти на Иво Прокопиев, гуруто на Христо Иванов и Ивайло Мирчев, харесали безумието и го определили като “цитат на деня”, без ирония.

От профила във фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева