Кмет на София не смее втори ден да отиде на работа! ЦСКА му пусна снимката и мейла: Мършата е само лице

7 Dni Sofia27.09.2023
2ро Левски ЦСКА (13)

Феновете на ЦСКА обявиха открита война на заместник-кмета на Район „Красно село“ Николай Веселинов. Причината е, че негови жалби засега на дават възможност да започне реконструкцията на „Българска армия“.

Новината за тези действия на Веселинов дойде от адвокатите на ЦСКА.

Един от известните запалянковци на ЦСКА Славчо Аспарухов публикува в профила си във Фейсбук снимката на Николай Веселинов и мейла му. Това започна скоростно да се споделя от привържениците на „червените“.

„Ето тая свиня, наречена николай веселинов веселинов е жалбоподателят, заради, чиито му жалби се стопира и се отлага за неопределено време и то за не малък срок началото на строежа на Армията. Естествено, че мършата е само лицето и със сигурност зад него стоят много подобни му помиярници и интереси това да не се случи. Ето това му е пощата: [email protected]“, пише Аспарухов.

Николай Веселинов е от „Демократична България“, като бе заместник на скандалната кметица на „Красно село“ Росина Станиславова. Тя бе отстранена от поста от съда за конфликта на интереси, а Веселинов временно я замести. След това бе избран нов кмет в лицето на арх. Румен Русев. Въпросният Веселинов в момента е негов заместник. Говори се, че след червената атака, той вече два дни не смее да отиде на работа.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории