Къде няма да има вода в София – 27 септември 2023

Топла вода
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Требаго“, Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: ул. „Требаго“, ул. „Методи Иванов“, ул. „Стръмна“, ул. „Вита“ и ул. „Окол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Методи Иванов“ на кръстовището с ул. „Липа“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с почистване на резервоар “Ловджийска чешма“ се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: в.з. Градищe, в.з. Ловджийска чешма, в.з. Беликата – района на ул. „Славей“, ул. „Роза“ и ул. „Невен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адресив.з. Градище – ул. „Младежка“ на кръстовището с ул. 3, в.з. Ловджииска чешма – до Ловджийската чешма.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.