Стана ясно колко взима Ненчо Балабанов като водещ на „Сделка или не“ – Сумата хич не е малка!

Ненчо Балабанов, Сделка или не

Предаването „Сделка или не“ се завърна на екран след като спря излъчването си през 2015 г. Любимото шоу на българите се радва на нов водещ – забавният Ненчо Балабанов, който скри шапката на всички с перфектното си превъплъщение на лице на предаването. Оказа се, че зрителите са имали нужда от точно такъв водещ като Ненчо.

Най-добрият имитатор на Бойко Борисов най-накрая си намери място в телевизията и по всичко личи, че влага цялата си енергия и професионализъм в това да се справя добре и да предразполага участниците да се чувстват спокойни по време на играта си.

Предишният водещ Румен Луканов не е сред любимите водещи на зрителите и вероятно това е причината предаването да падне от ефир и почти 10 години да отсъства от програмата на Нова телевизия. Положителните коментари за избора на новия водещ са красноречиви, а също така и огромния рейтинг, който бележи формата още на старта.

Желаещите да се борят за 100-те бона за много, а одобрените участници са забавни и определено се чувстват спокойни в компанията на Балабанов. Някои от тях си тръгнаха с доста прилични суми, а други не сключиха сделка с банкера и се прибраха вкъщи с празни джобове.

„Много съм щастлив да бъда водещ на това вълнуващо и много любимо предаване. Голямата награда от 100 хиляди лева може да бъде спечелена по пет пъти всяка седмица. Студиото е много хубаво.

Чувствам се прекрасно, екипът е уникален, а хората са много интересни. Всяка вечер излиза по един участник и играе. Разликите са, че няма бутон, с който да откажат или да приемат сделката, а има чекове. Банкерът е същият, вече напреднал с възрастта, но и още по-стиснат.Ще гледа да си запази парите.“, разказва водещият.

Тепърва предстоят още много епизоди докрая на сезона, а зрители и участници всяка вечер стискат палци да бъдат спечелени тези 100 бона.

Коментира се, че сумата, която Ненчо Балабанов ще получава за ангажимента си в шоуто е сериозно, а именно 20 000 лева на месец. Ненчо Балабанов към момента се представя чудесно.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории