Шок за Андрей от „Игри на волята“: Това е причината да се развеждам

игри на волята

Победителят от третия сезон на „Игри на волята“ Андрей Гридин не знае защо жена му е решила да поиска развод. Преди повече от 2 месеца Ксения обясни, че изоставя ултрамаратонеца.

„И аз не знам защо се разделихме.. Водим разговори, надявам се всичко да се нормализира, аз искам да се съберем. Може би имам и аз грешка – исках да живее по добре, и не отделях време за семейството, мислех много за работа и амбициите, нямах време за жената и детето. Тя се изнесе. Вече промених деня си. Не работя толкова много. Имам време за тях. Надявам се всичко да се промени“, каза пред „Нова тв“ Гридин.

Довечера шампионът се завръща отново на „Арената“. Андрей ще се изправи срещу претендент за място в „Игрите“. При положение, че Гридин надвие новобранеца, той ще участва в готвещия се „Ол старс“ сезон.

„Аз съм най-подготвеният участник. Ако има „Ол старс“ сезон, не мисля, че има кой да ме спре. Нито Алекса, нито Милен (б.а други победители от предни сезони), няма шанс срещу мен. Единствено от Филип има респект. Той е много силен. И ще имам зор с него“, добави още Андрей Гридин.