Не се издържа просто! Назря голям бунт на жените във „Фермата“!

фермата

При назряващото напрежение вчера „Елбетица“ спечелиха битката за преимущество и избраха Теодора, Цветина и Неделина от противниковия отбор за дуелисти при първия сблъсък на голямата арена. В случай на загуба, участниците от отбор „Канатица“ ще трябва мъдро да решат коя от тях да изгонят. И стратегическите разговори по тази тема вече започнаха. А Неделина, която е единствената най-много спяща в стопанството, никак не си помага и не е харесвана от мнозинството.

„Ооо, събуди ли се най-сетне“, подкани я Жоро, а Иван добави:

„Неделина уж щеше да се грижи за зайците, а всъщност това е тежка задача за нея. Има дни, в които е по-добре да поспи още малко, отколкото да прави каквото и да е“, сподели на всеослушание и Иван и допълни с насмешка: „Сан Тропе дойде в село Боснек“.

Голяма част от жените също споделиха, че искат от фермата да си тръгне Неделина.

Тя трябва да напусне“, каза Иванка.

„Лина от трите дами реално най-малко допринася за фермерския живот, а и тя в началото ме впечатли как се изрази за себе си – колко била силна и как стоически ще издържи, само че на битките досега нищо такова не показа. Предпочитам човек да бачка, вместо само да говори. Винаги съм вярвал в едно свое качество – да познавам хората от първата ми среща с тях“, похвали се Иван, който продължи за Неделина, че за него тя е „кифла, която не е готова да изчисти обора“, пише „България Днес“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории