Две миски влизат във „Фермата“. Били силно свързани със селския труд

мис българия

Две „Мис България“ събра новия сезон на „Фермата“ и така постави абсолютен рекорд сред риалити предаванията в състезанието да събере най-красивите нашенки. След като Гергана Гунчева влезе като водеща, като участник №1 се регистрира Нанси Карабойчева. Тя носител на титлата за най-красива българка за 2013 година, девет години след Гунчева. И тя като Гергана има две момчета, но за разлика от нея се радва на щастлив брак с волейболиста Добромир Димитров, заради който живее по света няколко години. Днес отново е в родния Пазарджик, където твърди, че се чувства най-щастлива.

Въпреки че е носителка на най-престижната титла за красота, не се страхува от селския труд. Завършила е маркетинг и работи по специалноста си. Да участва в предаването решава отдавна.

„Винаги съм искала да участвам във „Фермата“, защото съм силно свързана със селския труд. Записах се за кастинг преди няколко години, но след това разбрах, че съм бременна. Надявам се, че ще бъда добър пример и вдъхновител за всички млади жени и майки“, казва тя.