Дават първи министър на Денков на прокурор: Този е крал и от свещите в църквата!

7 Dni Sofia03.09.2023
payimage-566312

Добре де, как така има подписан протокол за предаване на ключа на тол системата, държавата го е получила официално с подписани всички необходими документи, тя трябва да го съхранява по закон, а сега инвеститорът е “виновен”?!? Какво може да направи строителя на системата след като го е предал на държавата, да охранява сградата ли?! Какви ги приказва този министър?! Е как е възможно толкова неграмотен юрист да е министър?! Ами може министъра лично да ги взима и унищожава, утре може и предавателния протокол да изчезне, в него е, защо да не го унищожи? Аз пък съм сигурен, че е той е откраднал ключа за да вдигне шум и да прикрие кражбата с отстъпките за големите превозвачи и да си разделят 40 милиона само до края на годината.

Нито една дума не беше истина в интервюто, нито една дума. Нито за тол системата, нито за пътното строителство, нито, нито една.

Егати излагацията…

Този е крал и от свещите в църквата. Следващата седмица разбира се, че Нанков ще го разцепи, но какво от това като този вече си е изговорил глупостите.

Вече министри на МРРБ слагат най-простите от най-простите, но дебелокожи и грам не им пука какви глупости говорят. Просто дебилен тип, сложен да събира рушветите от превозвачите и да организира кражбите.

Ами и аз ще сезирам прокуратурата и да видим кой е прав.

От профила във фейсбук на екс-лидера на СДС Борис Марков


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории