Ерос Рамацоти показа младата си изгора (СНИМКИ)

Ерос Рамацоти

59-годишният секссимвол Ерос Рамацоти все още е влюбен в Далила Джелсомино. Той отново показа дамата на сърцето си, като публикува снимка в личния си профил в Instagram.

Ето какво написа певецът под фотографията в социалната мрежа: „Не слушай думите на хората. Любовта е глуха, сляпа, упорита, тя няма възраст, тя прави добро, тя не се крие, тя учи; понякога е жестока. Тя е лоша, добра и ирационална. Понякога е жестока, отвъд всякакви граници. Тя е красива и непозната. Нека изживеем тази любов докрай. Всички. Без страх. Обичам те“.

Припомняме, че Ерос Рамацоти стана дядо преди четири месеца, след като дъщеря му Аурора роди първородната си рожба. Аурора е дъщеря на Ерос от първия му брак с телевизионната водеща и актриса Мишел Хунцикер. След развода с Мишел, Ерос се обвърза с модела Марика Перегринели, която бе с 25 години по-млада от него.

От този брак той има две деца –  Рафаела Мария и Габрио Тулио. ДВамата се разведоха, след което Далила спечели сърцето на певеца. Тя често придружава Рамацоти на концертите му. Двамата не за първи път публикуват обща снимка в Instagram.