Нови подробности около случая с жената и любовницата на Здравко от Биг Брадър: Ще те умъртвя заради децата си!

Здравко Василев

„К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!”.

Това са заплахите на Христина Василева към любовницата на съпруга ѝ Здравко Василев „Брадъра” в момента на нападението около 2 ч. след полунощ срещу 14 август. Цитатите са от жалбата на атакуваната словачка до РУ-Приморско. При подобна директна закана за физическа саморазправа, органите на МВР са длъжни да извършат незабавна проверка и да образуват преписка.

Според разследването на случая от „Флагман“, твърденията на семейство Василеви пред полицаите за случайна среща между двете жени и за нищо повече от размяна на реплики не са верни. Ще се окаже неистина и „честната дума” на прославения Дон Жуан, че бил приключил любовната си авантюра с перфектната красавица и спортистка Божена Делева и че е обещал на жена си Христина повече да не се среща с нея.

Всъщност в нощта на екшъна, разиграл се на крайбрежната алея в Приморско, буквално на метър от дълбоките води на укрепения бряг, при липса на свидетели на реалната ръкопашна схватка, за която няма съмнение, можеше да има и хвърлено във водите тяло.

Защото любовната връзка на прелюбодейците изобщо не е била приключила. Божена си е чатила с видния общественик и мореплавател в същата нощ и вероятно е имала среща с него на пейката на крайбрежната алея, за да прекарат нощта заедно. Това звучи логично, като се има предвид романтичната нагласа и на двамата да гледат прогнозирания от астрономите метеоритен дъжд от персеиди и да го заснемат.

Възможно е темата на чата да е и подготвяна любовна среща в дома или в хотела на Брадъра за същата нощ. Божена не подозирала, че всъщност зад телефона на любимия ѝ седи и пише отговори Христина, защото напоследък съпругата стояла предимно в Бургас, където е и постоянната регистрация на многочленното семейство.

В показанията си пострадалата словачка обяснява, че нападателката я връхлетяла изневиделица в гръб и директно я задърпала за косата. Започнала да я тресе и да крещи „К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!”. Повтаряла го няколко пъти. Това би трябвало да означава, че за любовните срещи са знаели дори и порасналите две момичета на хиперсексуалния им баща.

При опита на Божана да се защити и да отблъсне Христина, схватката станала още по-гореща. Последиците можели да бъдат фатални за една от двете. Отбранявайки се, добре тренираната спортистка, която неведнъж е участвала и в триатлона „Лъвско сърце”, посегнала с едната си ръка, за да вземе оставения на пейката мобилен телефон и да алармира тел. 112. Не успяла обаче да достигне до него, защото Христина го грабнала първа и го метнала в морето. Заедно с телефона отлетяло и електронното ѝ цигаре, оставено върху апарата, докато влюбената жена очаквала да се появи прочутият със своите публични изяви на общественик и критик в местната политика – чаровният и завладяващ лесно женските сърца Здравко Василев.