Излезе наяве: Трактора докарал генерал от МОСАД у нас, който да свали Бойко Борисов

7 Dni Sofia17.08.2023
бойко борисов

Алексей Петров е човекът, осъществил контактите на Кирил Петков с МОСАД, а не както се мислеше – Даниел Лорер, научи 7DniSofia.bg.

През 2009 г бившият шеф на МОСАД Дани Ятом идва в България, за да подкрепя партия РЗС, политически проект на Алексей Петров. Тогава Трактора дори убеждава лидера на РЗС да се сгоди, за да не го обвиняват непрекъснато, че е от другия бряг.

През 2021 година същият този Ятом идва в България, за да помогне за изборната победа на „Продължаваме промяната“ на вота през ноември. Самият пенсиониран генерал се хвали пред израелска медия, че ,успял с „черен пиар“ и оплюване на опонента ГЕРБ. Сред методите на бившия шеф на МОСАД са били очерняне на политическия опонент, непрекъснато да се повтарят думички като кражба, корупция, шкафчета, чекмеджета, кюлчета и прочие. Набляга на фалшифицирането на снимки с Бойко Борисов и кюлчета, които се завъртели навсякъде.

Ятом парадира с близките си контакти с Алексей Петров от години. Тракторът пък е приятел с Кирил Петков и баща му Петко…