Любимо лице от екрана злепостави Ганчев и Папазки: Вие нямате човек! Не и този

7 Dni Sofia16.08.2023
Гриша Ганчев Данаил Ганчев (4) Специализиран Съд

Бойко Величков впечатли всички фенове на ЦСКА с анализа си за случващото се в клуба. Той го направи в студиото на Диема Спорт след загубата с 0:3 от Лудогорец. Бойко даде и още едно силно мнение.

„Слабото представяне в мача с Лудогорец беше едно естествено продължение на всичко, което ЦСКА показа от началото на сезона. Ядът и реакцията от това, че „червените” загубиха титлата през миналия сезон, а я държаха в ръцете си, и резултатът от първата среща на Лудогорец за сезона с Крумовград са това, което можеше да бъде един психологически импулс за ЦСКА. Това можеше да бъде използвано по най-добрия начин и да се влезе в първенството с победа над Хебър, но не успяха. Вместо това да се случи, видяхме една вяла игра и вяло отношение. Аз вярвам много в психологията във футбола и мисля, че оттам започна всичко”, коментира Величков пред “Мач Телеграф”.

“”Червените” не влязоха добре през сезона. После дойде победата над Крумовград с 1:0. Играта не беше добра, но резултатът – да. В евротурнирите се показа несъстоятелна игра и слабо представяне. За мен тактически отборът изглеждаше безобразно. Защитната линия не беше на ниво. Едно такова представяне в двата мача доведе до много убедителни победи за Сепси. Последва слаб мач срещу Славия на „Армията” и отново неприятен резултат (1:1). Дойде и поражението с 0:3 от
Лудогорец в Разград. Естествения въпрос е какво се прави от този момент – нататък. Ръководството има трудна задача на фона на недоволството на феновете. Трябва да излязат от ситуацията. Моето мнение е, че трябва на първо време комуникацията да е на много добро ниво между клуба и привържениците. Честна комуникация! Честните разговори дори, когато не се харесват, водят до ясна представа за това какво се случва. Липсва човек, който да е свързващото звено между всичко, което се случва в клуба и феновете. Говоря за обединителна фигура и човек, който може да комуникира и да представя нещата по начин, по който да се харесват и на двете страни”, заяви Величков.

„Мачът с Лудогорец не изненада никого. Много хора с „червени” пристрастия очакваха реакция. Това, което трябва да покажеш в двубой с Лудогорец, е хъс и отношението към мача трябва да е съвсем различно. Трябва да се хвърлиш и да играеш. Вместо това видяхме едно мачкане от страна на Лудогорец в началото на мача и се виждаше, че е въпрос на време да падне голът. За мен отношението на отбора на терена показва треньорската работа, която е свършена в психологически аспект. Треньорът има вина за всеки резултат, защото той е човекът, който определя стартовия състав и прави разбора и надъхва играчите. Дори само заради тези неща той носи вина за някои резултати, особено когато това не е показано. Ние не видяхме нищо ново. Нито като идея, нито като отношение. Съгласен съм, че треньорът за 15 дни много трудно може да покаже каквото и да било. Това търпение го няма и примерите са много. Треньорът знае в каква ситуация влиза и поема отбора. Това са ясни неща и те няма как да не се знаят. Заради това, че ръководството избра точно този треньор, според мен столът му се клатеше още с идването му. На фона на тези резултати трябва да се случи някаква метаморфоза, за да бъде оставен да работи. Има страхотно недоволството сред „червената” общност. От друга страна един треньор да работи толкова кратко време е недостатъчно. Деликатна е ситуацията. ЦСКА е марка и религия за много хора! ЦСКА е идеал и това не бива да бъде забравяно. Марката, религията и моралът ЦСКА не са само резултатите на първия отбор”, завърши Величков.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории