Треньорът на Левски Николай Костов до голяма степен е готов с избора си на стартов състав и тактика за реванша с Апоел Беер Шева.

Двубоят с израелския тим от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е в четвъртък от 20:00 часа на „Герена“.

60-годишният специалист е на мнение, че не трябва да прави много ротации в сравнение с мача отпреди седмица. Той ще заложи на същата халфова линия, която стартира и изнесе силна продукция в Израел.

Така отново на терена в средата ще си партнират капитанът Андриан Краев, Асен Митков и новото попълнение Дарлан. Това означава, че отново като жокер от пейката ще се включи Джавад ел Джемили. Бразилецът ще бъде свръзката между защитата и халфовата линия.

В първия мач над всички бе Краев, който покриваше периметър, отнемаше топката, а също така задържаше, когато трябва, и организираше атаките. Митков също остави отлични впечатления, след като подходи със самочувствие и не се изплаши от трудността на мача.

На вчерашната тренировка Николай Костов бе дал почивка именно на българските халфове – Краев и Митков, както и на Роналдо и Джавад ел Джемили. Добрата новина за наставника на сините е, че на пълни обороти в заниманието се включи Жереми Петрис. Французинът пропусна първия мач срещу Апоел БШ заради разтежение, което получи в началото на мача с Локо Пловдив (0:1).

25-годишният футболист ще излезе на инжекции в реванша срещу израелския тим в четвъртък. Към тренировките се завърна и Келиан ван дер Каап. Нидерландецът пропусна последния мач от първенството, като му бе дадена почивка.

Вече в игра при домакинската победа над Ботев Враца с 1:0 в неделя на терена се завърна друг защитник с контузия – Кристиан Димитров. Вчера той тренира наравно с отбора и ще бъде на разположение на Костов за реванша с Апоел.