Шеф на Пирин със скандални разкрития за напускането си

ezgif.com-webp-to-jpg (45)

Президентът на Пирин Станислав Манолев напусна поста си. 37-годишният бивш национал направи скандални разкрития относно причините за решението си и обясни. Той зае поста преди година, но след напускането на бившия собственик Пол Белогур е останал на доброволни начала в „орлетата“.

„Напускам Пирин заради неразбирателство с ръководството. Не съм съгласен с решенията на управителя на клуба. Наслушах се на лъжи към треньорите и играчите. До вчера бях футболист и не смятам, че така е коректно. Реално президент на Пирин в момента е управителят Атанас Дафинов. Разговаряхме с него, идеята ми бе да стана технически директор на клуба, защото на мен силата ми е във футболните неща. Чаках го 1-2 месеца, но до договор не се стигна. Закъсня се със селекцията и отборът бе отслабен чувствително. Не одобрявам трансферната политика. Не се знае какви пари влизат в касата и какви излизат. Преди всичко беше като по учебник. Сега не сме наясно какво можем да предложим на футболистите, които искаме да привлечем. Няма как да работя така. Освен това от миналия сезон не са дадени премиите на състезателите. Обещаното не е издължено, затова напуснаха повечето играчи и тимът се развали“, заяви Манолев пред Struma.bg.„Относно случая с Марсел Бибишков – лично го доведох в Пирин и предложих да играе в мъжкия отбор. След като дойде Дафинов, ние с Петър Занев се отдръпнахме. Всичко беше в ръцете на новия управител. Ако аз бях разговарял с мениджърите на Марсел, щяхме на 99% да подпишем договор и евентуално Пирин да получи пари от последвалия трансфер в Ювентус. Сега отивам в Гърция на море да си почина малко. След това почва ловният сезон, ще обърна и повече внимание на семейството си“, допълни бившият футболист.

„Както добре знаете, Станислав Манолев бе назначен от предишния собственик за президент на клуба. След оттеглянето на Пол Белогур Манолев работеше безвъзмездно за Пирин, защото не е бил назначаван в общинския отбор. Искам да благодаря сърдечно на Станислав Манолев за съвместната ни работа и да му пожелая много успехи в бъдещите начинания“, коментира Атанас Дафинов.