Ваня Джаферович след случая с обезобразеното момиче: Такива жени със сигурност не са умни

878858_11zon-1068x601

Бившият футболист и водещ Ваня Джаферович коментира случая с обезобразеното 18-годишно момиче от Стара Загора. В пост във Фейсбук той заяви, че жените, които се привличат от такъв тип мъже, със сигурност не са умни.

“Бих казал, че тези жени, които имат слабост и привличане към такива мъже, е възможно да са образовани и красиви, но със сигурност не са интелигентни и умни.”

Това гласи коментарът на Джаферович, който скоро след това изтри.

Хората бяха силно потресени от изказването на победителя от Survivor.

Ето някои от постовете в социалните мрежи, които скандалният коментар предизвика:

“Ето го г-н Джаферович, който си позволява да внушава, че пострадалото момиче си го е заслужило. Незаставането на страната на жертвата е заставане на страната на насилника.”;

“Да те е срам от “известните личности” в България достига нови нива. Имах една учителка, тя казваше “за да мислиме, все пак трябва да мислиме”, все повече виждам колко права е била. Жалко, че този човек се ползва с някакво там име и аудитория, макар и малко измислени, жалко за жена му и децата му, а още по-жалко е за хората харесващи този коментар.”;

“Абе “популярните” българи е хубаво да не говорят, когато не става въпрос за това, което работят – толкова прости и емоционално неадекватни хора съм срещнал, които са станали известни, че понякога се чудя как въобще са такива .Не жените трябва да се страхуват/срамуват/крият/притесняват, а тези които ги поставят в такава ситуация. Мъже излизат и заявяват публично какви противозаконни неща са правили и им се пляска и хората им се смеят на “смешната” история… казва им се “браво, те си го търсят жените.”.

Преди няколко дни Ваня Джаферович публикува пост, в който хули и обвинения за зверството.

“Нарязал приятелката си 400 пъти с макетен нож…Снимката говори повече от хиляда думи…Класически изрод, патрЕот, възрожденец, изметът на обществото или по-просто казано… боклук”, написа той в своя Фейсбук профил.