Тити Папазов отговори за видеото, в което разказва как подстригал гадже, за да го „накаже“

878892

„Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца – 15-и март и инцидент отпреди 28 години“, заяви Тити Папазов по повод на разпространения в социалните мрежи клип с него, в който разказва как хванал своя приятелка в изневяра и й подстригал косите.

„Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а“, обясни баскетболният треньор.

„Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави“, допълни Папазов, предава 24chasa.

По-рано днес публикувахме видео, в което треньорът по баскетбол признава в подкаста на Йонислав Йотов-Тото, че е подстригал жена за назидание.

Видеото е публикувано преди няколко месеца, а по-късно бе изтрито, след като придоби изключителна популярност и предизвика възмущение в социалните мрежи.

Според певицата Йоко Захариев, съученичка на жертвата, момичето е било вързано с белезници и държано против волята му от Папазов: