Голямо щастие: Ненчо Балабанов ще става баща за втори път

1690185503_166418889115580

Ненчо Балабанов има сериозен повод да почерпи, защото ще става баща за втори път. Това става ясно от профила на актьора и певец в Инстаграм, където вече валят стотици честитки към него и съпругата му Катрин.

Актьорът е на седмото небе от щастие и не може да се нарадва, че отново ще изпита голямото щастие, тъй като както е известно той има 17-годишен син от първата си жена.

Съпругата му Катрин е бременна с момиченце, което се очаква да се появи на бял свят през есента. „Най-голямото щастие! Прекрасно лято ви пожелаваме и мнооооого Любооов“, пише развълнуванят татко в профила си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

От споделеното видео става ясно, че жена му е в шестия месец, а бъдещата му дъщеричка вече е била на концерт на DepecheMode преди дни в Италия, където е заснето и клипчето.

Розовите конфети от следващите кадри пък, издават и пола на бебето. Очевидно нито Ненчо, нито Катрин са от суеверните, щом качват още отсега толкова съкровени моменти.

Припомняме, че Ненчо Балабанов и Катрин Русева се ожениха на 24 септември 2022 г. в Несебър. От първата си съпруга той има 17-годишен син – Богомил, с когото са много близки.