Бомба за Благой Георгиев, новата му любима и… СНИМКИ

ezgif.com-webp-to-jpg (34)

Благой Георгиев и новата му любима Ивана Главчева не са сами в Барселона. Джизъса и щерката на рапъра Ванко 1 вече публикуваха в социалните мрежи няколко снимки от почивката им в Испания, но до този момент не показват общ кадър.

Те са в компанията на големия син на Благо – Давид. Десетгодишният наследник на Джизъса от бившата гимнастичка Христина, тренира футбол от няколко години. Малкият в момента е на камп в Барселона, където е придружаван от татко си и новата му любима Ивана.Давид прави поредната крачка в развитието си, след като Благой Георгиев решава да го запише да тренира няколко дни в една от най-добрите школи на света.

Той е най-големият от тримата синове на бившия ни национал. Благо има четири деца от три жени. От връзката му с гимнастичката Христина е щерка му Йоана, която е кака на момченцата. Средният син на Джизъса е Елай от рускинята Есмер Омерова, която обаче не му позволява да го вижда. Най-малкият пък е Благой-младши, който му роди Златка Райкова.

Припомняме, че Георгиев се разведе през април с велинградската красавица Полина. До раздялата се стигна само след няколко месеца брак.Снимките на Благо и Ивана от Барселона: