Само в 7DniSofia.bg

Майката на едно от момичетата, прегазени от Семерджиев: Предложих ѝ да замине в чужбина, но тя отказа… каза, че обича България

872330

Много трудно измина тази една година. Често ходя на мястото на катастрофата… вижда ми се невероятно как може да се случи на такова огромно пространство. Още не са се взели никакви мерки за това кръстовище. Това сподели Диана Стефанович, майка на Хариет, която бе пометена на столичния булевард „Черни връх“ миналата година от Георги Семерджиев.

„Хариет беше веселячка, зодия стрелец. Беше много влюбена, любовта бе над всичко за нея. Предложих ѝ да отидем в чужбина при брат ѝ в Холандия. Но тя ми отказа… каза, че обича България. Оказа се родолюбка”, разказа в ефира жената.

„Всичко е ужасяващо. Не ги разбирам тия неща и как накрая ще се окаже непредпазливост… какво значи да отнемеш живот по непредпазливост?! Присъдите за такива престъпления трябва да са доживотни”, категорична бе опечалената майка.

В заключение тя посочи, че в нито един момент не е искала да каже нещо на Семерджиев.

Той няма чувства, няма ценностна система. В един момент подскачаше, радваше се, не видях никакво разкаяние у него. Нищо не изпитвам към него, каза Диана Стефанович.