С извадено око и цялата накълцана! Зверството на касапин от Соколаре смрази цяла България

1687429964-af89200ceaf260364bd1e3c547090cf8

Кървава драма се е разиграла във Врачанско. Това съобщават от полицията.

Млад мъж е наръгал неколкократно баба си с нож.

Случката е станала в сряда, малко преди 10 часа, в село Соколаре.

26-годишен местен младеж се скарал жестоко със своята баба. Скандалът прераснал в побой, при което мъжът грабнал нож и нанесъл с него няколко рани на възрастната жена.

Свидетели на свадата подали сигнал в полицията и на мястото светкавично пристигнал екип униформени. Те щракнали белезниците на агресивния внук и го прибрали в ареста.

Пострадалата баба пък била откарана с линейка в болницата в Бяла Слатина.

По случая е образувано досъдебно производство.

Лекари от врачанската болница уточниха, че състоянието на бабата остава тежко.

Оказва се, че агресивният младеж буквално я накълцал и тя е с множество прободни рани и извадено око. В момента лекарите продължават борбата за живота ѝ.

Жители на селцето коментираха, че 26-годишният мъж имал психични проблеми. Той живее в чужбина с родителите си, но от време на време се прибирал в родното си село, уточнява BulNews.

Вчера младежът се скарал с баба си заради друга свада, при която той ударил свой съселянин. Възрастната жена му направила забележка, при което избухнал лют скандал.

Старицата дори се обадила на другия си внук, братовчед на 26-годишния, да отиде в къщата ѝ, защото я е страх. Докато младежът пристигнал обаче, драмата вече била ескалирала.

Неуравновесеният мъж грабнал нож и започнал да мушка където свари баба си. Нанесъл ѝ е множество прободни рани и извадил окото ѝ.

Местните шушукат, че тя била наръгана и в интимните части.

Когато другият внук на жената пристигнал в дома, той я заварил в локва от кръв, а нападателят се бил скрил в мазето.