Само в 7DniSofia.bg

Костадинов яростен: Те искат да ме убият, вие за нет се кахърите

payimage-524073-scaled

Лидерът на партия „Възраждане“ смази почитателите си в американската социална мрежа „Фейсбук“, че може да бъде убит. Това обаче не го плаши, защото вече е направил своя избор „Свобода или Смърт“.

Преди малко той пусна пост, от който става ясно, че е готов на саможертва и призовава и феновете си да направят като него:

„Правителството на американското посолство ще бъде гласувано утре в парламента. Призовавам преди това всеки свободен българин да дойде в 12 ч. пред Народното събрание, а в събота, също в 12 ч. пред Народното събрание, Възраждане организира национален протест срещу пълзящия държавен преврат, който американските агенти в страната ни извършват в момента.

България удари зверско дъно в историята си! На прага сме да загубим за трети и последен път в историята своята държава! Нека не го допускаме! Утре ще гласувам срещу американското правителство на предателите и шпионите, а в събота ще изляза с моите сънародници на борба срещу враговете на Отечеството!

И днес, както и преди век и половина, трябва да направим следния избор – свобода или смърт! Аз моят избор съм го направил отдавна!„

Под поста валят коментари на разтревожени фенове:

„Костадинов, четох, щели да ти спират нета:)))

Няма такива арогантни к0пелет@!!!!“

„Те искат да ме убиват, вие за един нет се кахърите:) Не ме плашат мекеретата, скоро ще видим кой кого!“, обяснява Костадинов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории