Скандално! Слух разведе Антония Петрова

Image_14494128_40_0

Слух разведе мис България 2009 Антония Петрова. Редица медии се скъсаха преписват „новината“, че блондинката е зарязала бизнесмена Ивайло Батинков. Според различните източници съпругът на красавицата системно и изневерявал. Петрова научила за хойканията на любимия си и го изгонила. Вдигнала му шумен скандал. А на всичкото отгоре се заканила, че оттук насетне ще съсипе живота му.

„Няма нищо вярно в това. За пореден път се опитват да развалят семейната ни идилия“, казала Тоца пред приятелки, щом научава за раздялата й с Ивайло от медиите.

„Работим нон-стоп заедно. Прекарваме по 24 часа. Няма човек на тази земя, в когото да съм по-сигурна“, разкрива още блондинката.

Веднага, след като прочита за бъдещия си развод, Петрова зарива мрежата със семейни снимки. От тя става видно, че наскоро семейство Батинкови са се видяли с американски президент Бил Клинтън. Той бе в България за няколко дни, а Антония и Ивайло са едни от малкото, които имат възможността и честта да се запознаят с него.

Бившата носителка на титлата „Мис България“ се ожени за бизнесмена през 2018 г. С Батинков са родителите на две прекрасни деца – Благовест и Ивайло. Първородната им рожба се появи на бял свят на 17 януари 2019 г. Три години по-късно Петрова дари любимия си с още един наследник, когато кръстиха на баща му.