Ани, убита на пешеходна пътека, се върнала от Франция, за да е с Явор

Image_14419877_40_0

Ани и Явор бяха наистина чисти души, смирени, винаги усмихнати и спокойни, искащи да помогнат и да направят нещо за всеки – за обществото и България. Едни будни хора с много планове и амбиции. Животът им, за жалост, бе отнет по много нелеп начин.

Това разказа сестрата на Ани – Марина, в студиото на Нова тв. Тя е долетяла от Тулон, Франция.

24-годишната Ани и 22-годишният Явор бяха убити на пешеходна пътека от 18-годишния Адриан на столичния бул. „Сливница“.

Дори убиецът да е бил заслепен, не мога да разбера как това оправдава скоростта, с която се е движил. Това е факт, който не може да бъде оспорен, вижда се на камерите, коментира Марина. Щом е имал силата да кара с такава скорост, сега да има силата да излежи това, което трябва да излежи, допълни тя.Знам, че е тежко и за неговото семейство, но тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат. На нас това ни бе отнето, много е тежко, допълни по-голямата сестра на Ани със сълзи в очите.От години знаем колко гонки е имало на този булевард и винаги ни е спирало сърцето, когато се чуеше сблъсък. Толкова години никой не сложи камера, за да бъдат предотвратени тези случаи, коментира тя. И разказа, че във Франция има мерки за младите шофьори, те карат с допълнително ограничена скорост в първите две години. Ако скоростта на пътя е 100, ние трябва да сме с 80 км в час, разказа Марина, която е взела книжка във Франция. това са правила, които трябва да се спазват, има изключително много камери и радари.

Допреди 2 г. и Ани е била във Франция и двете с Марина са били всяка седмица заедно.Ани се върнала в България от Франция заради Явор, разказа сестра й. Двамата били детска любов. В 5-и – 6-и клас бяха заедно. През 2019 г. се прибрахме със сестра ми за една коледна ваканция и тя излезе на среща с него. Каза ми – май това ще е човекът. Когато се прибрахме през пандемията 2020 г., тя реши да остане окончателно тук, допълни Марина.

Ани е учила изкуства в университета в Екс-Ен-Прованс. Карала стаж и към татуист, за да следва страстта си към татуировките и рисуването. Почти всеки уикенд бяхме заедно, спомня си Марина. В България Ани си отворила студио за татуировки.

Допреди седмица-две си разменяхме снимки за булчински рокли, хубави планове, разказа още сестрата на загиналото момиче.

Те бяха пример за млада двойка, която бе винаги олицетворение на добротата. Бяха се отдръпнали от всичко, случващо се в България, живееха в своя малък свят. Бяха много добри и винаги усмихнати, описа Марина Ани и Явор.