Пародия на майка! Мария се отказа от детето си, за да има „Гучи“ и „Шанел“

мария2

Бившата певица Мария избра парите и лукса пред достойнството си, но явно се срамува от този факт, защото е игнорирала щерка си от живота си през последните 30 дни. Тийнейджърката Марая живее при баба си Йорданка от около месец.

Именно майката на чалгарката води и взима детето от училище и се занимава с него. Мара Отварачката е поверила всичките грижи за щерка си на своята майка.

Изпълнителката на „Спомен“ я било срам от дъщеря й, че се е върнала при Миро Дзвера, въпреки че я смля от бой пред очите на детето преди малко повече от месец. Затова я пратила при баба й, а освен това подозирала, че лихварят може отново да я набие в скоро време и по-добре този път щерка й да не бъде там.

Мария би трябвало да изпитва срам от примера, който показва на Марая. Утре, когато момичето се омъжи, ще смята за нормално съпругът й да я пребива, щом й осигурява „Гучи“ и „Шанел“.

Сбъркани са ценностите в това семейство. Всъщност ценности няма, там всичко е само пари.

На всичкото отгоре фолк дивата е толкова глупава, че се съгласи да се преместят с Миро в огромна къща в „Бояна“. Така вече той ще може да я изтезава на спокойствие, защото няма да има кой да чуе виковете й. Така става, когато мислиш повече за басейни и веранди, отколкото за своето здраве и чест.

Мария обаче показва толкова нисък морал, че няма накъде повече. Тя е готова да се откаже от единственото си дете, само и само да се къпе в охолство и лукс. Така излиза, щом Марая вече не живее с нея.