Развод, ама друг път: Мария и Миро отпрашиха на романтична ваканция за Великден

Всяко чудо за три дни явно важи и за Мария и третия й съпруг Мирослав. Чалгаджийката бе забелязана да излиза от кооперацията, в която живееше с мъжа си и да се качва в луксозното червено „Ламборгини”, което я чакаше отпред. Естествено, шофирано от бизнесмена.

От снимка на сайта „България днес” става ясно, че отново събралата се двойка ще прекара великденските празници заедно. За намеренията им призна самия Мирослав като в интервю сподели, че не знае още къде ще са, но няма съмнение, че ще са само двамата.Мария се появи с новата си коса в червеникави тонове и влезе в колата на любимия си. Преди да се качи, тя почисти обувките си с мокра кърпичка, която небрежно захвърли на земята. После двамата отпрашиха в неизвестна посока.

Само, че  фолкаджийката не беше толкова усмихната както друг път, а и партньора й не изглеждаше прекалено щастлив.Близки до известната двойка издават, че развод няма да има, поне на този етап.Но явно и в двамата е останало горчиво чувство от преживения публичен скандал. А отношенията им все повече започват да приличат на сапунен сериал.