Шокиращо! Мъжът, разпространил клипа с момчето на каишка: Бил е заплашван

Image_14173866_40_0

Полицията и прокуратурата се самосезираха и започнаха проверка заради видеоклип, който обиколи социалните мрежи и предизвика буря от коментари. На него се виждат известните с прякорите си в интернет Емили с тротинетката, Чеченеца и Куката, които водят момче на каишка и го дресират като куче. „В момента, в който Денислав излиза от тях, той е с ясна представа къде отива, доколкото може да се каже, и какво точно ще се случи. Бил е заплашван.“ Това твърди Милен Стаматов, който разпространи клипа в интернет.

Появи се и твърдение, че заснетият младеж е със специални образователни потребности. Тримата инфлуенсъри бяха задържани и отведени от полицията.

Каишката държи Емили, а автор на сценария – Тошо Куката. Самата Емили твърди, че е била заплашена от него, за да участва в заснемането на видеото, съобщи „Нова“.

Мъж на име Стоян е колега на малтретираното момче. Чрез него Куката и Чеченеца се свързват със самия Денислав. Информацията е на мъжа, който разпространи в социалните мрежи скандалното видео.