ШОК! Нова известна певица в опасна близост до Григор Димитров

597b87038b59ba3bea909dcf1e6f44f6

Най-добрият български тенисист Григор Димитров винаги е бил магнит за красивите жени. Една от най-известните му връзки беше с певицата Никол Шерцингер. Сега обаче друга популярна изпълнителка се оказа в опасна близост до Гришо и двамата се забавляваха в компанията си.

Този път става дума за 43-годишната Пинк. Американската изпълнителка беше част от събитието „Desert Smash“, което се провежда преди турнира в Индиън Уелс. Григор Димитров първо влезе в ролята на треньор по тенис на колоритната певица, а след това дори участва в демонстративно разиграване като партньор на Пинк. Техни съперници бяха беларуската тенисистка Виктория Азаренка и певецът Робин Тик.Пинк и Гришо видимо се забавляваха на корта и не пропускаха да се поздравят или прегърнат при всяко добро отиграване. Въпреки това тандемът на българина с американката в крайна сметка загуби от Азаренка и Тик. В събитието се включиха още Каспер Рууд, Франсис Тиаго, Джак Сок, Дона Векич и Марта Костюк.

Както е известно, Григор Димитров тази вечер ще научи своя съперник във втория кръг на турнира в Индиън Уелс. Той ще бъде определен в мача между италианеца Роберто Сонего и австралиеца Джейсън Къблър.