Д-р Цветеслава Гълъбова: Коалиция „Левицата“ не е на Радев. БСП слагат на политическата сергия едни и същи лица

бсп консултации румен радев

„Коалиция „Левицата“ категорично не е на Румен Радев, както казват от „Продължаваме промяната“. Това каза Цветеслава Гълъбова от новото ляво обединение в ефира на bTV.

Тя добави, че са направени опити да се покани и БСП, но не е имало никакъв резултат. „Нормално е най-голямата лява партия да бъде част от новото ляво. Ръководството на БСП прави една много сериозна грешка. Факт е, че в последните години там има неуспех след неуспех. Нека погледнат какво поставят на политическата сергия – едни и същи лица, които доведоха до резултати под 300 000. Коалиция „Левицата“ не е партия на Румен Радев“, каза тя.

Гълъбова обясни, че основното, за което е поканена в новата коалиция, са нейните леви убеждения. Тя добави, че иска да работи в сферата на здравеопазването, в която има и доста голям професионален опит.
Тя е директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски”.„Аз винаги съм била в политиката. Имам какво да дам в сферата на здравеопазването. Не искам да ставам министър, нямам амбиции да бъда депутат. От 14 г. правя неуспешни опити да се изгради модерна психиатрична болница в София. Това е моята кауза“, обясни още Гълъбова.