КОШМАР! Митничари биха народен представител от „Възраждане” на границата с РСМ (ВИДЕО)

граница

Депутатът от „Възраждане“ Ангел Георгиев публикува клип в социалната мрежа „Фейсбук“, на който се вижда, че се намира на границата между България и Република Северна Македония. На видеото се вижда огромна опашка от автомобили, които искат да влязат в Северна Македония, а от виковете на нашите сънародници изглежда, че служителите на реда в съседката ни умишлено бавят процеса за преминаване на границата, предава Tribune.bg.

„Имаме забележки да не снимаме, защото в тоталитарните държави не може да се снима, това става само в демократичните държави. Ето там има един автомобил, който вече половин час го претърсват. Този автомобил е претекст да се забавят всички автомобили. Пропускателния пункт е тотално блокиран”, заявява Ангел Георгиев. По думите му към настоящия момент РСМ далеч не се е реформирала, за да влезе в Европейския съюз.

След като Георгиев отива да поиска обяснение от граничните служби защо претърсват българите на кадрите се вижда как той бива ударен от органите на реда.

Десетки българи искат да влязат в съседката ни и да пътуват до Скопие, където да отдадат почит към Гоце Делчев. Днес отбелязваме 151 години от рождението на великия революционер.