УЖАС! Ето го 35-годишният зет, заклал тъща си след битов скандал. Баща е на 5м. бебе

a61b0b79fd026e18e6e47d05cb3f2706

Малко след като жестоко убийство потресе врачани, Bulnews публикува първи снимки на задържания и неговата жертва.
Бруталното престъпление бе извършено тази нощ.

По неофициална информация задържан по случая е зетят на убитата Пепа – 30-годишният Димитър Иванов. До жестокото убийство се стигнало след битов скандал. Според хора, живеещи в блока, през нощта чули викове и крясъци, идващи от апартамента на 62-годишната жена. Тъй като обаче това се случвало често, никой не обърнал внимание на поредната разправия. По думи на съседи, сутринта около блока гъмжало от полиция, а малко по-късно станало ясно, че скандалът прераснал във физическо нападение от страна на заподозрения Димитър, което се оказало фатално за Пепа.

Дъщерята на убитата жена – Деница, и Димитър са заедно от няколко години. През януари 2022 г. двамата се сгодили, а малко по-късно тя забременяла. Двамата имат момиченце на 5 месеца.

35-годишен мъж, живеещ на семейни начала с дъщерята на починалата, е задържан за убийството на 62-годишна жена във Враца. Това заяви на брифинг Димитър Шейнов, директор на ОДМВР-Враца.

Той съобщи, че сигналът в полицията е подаден от дъщерята след 3.00 ч. в нощта срещу вторник. Младата жена съобщила, че е намерила майка си с порезна рана в областта на главата. Причината за смъртта е кръвозагуба, доказала аутопсията.

Убийството е извършено в ж.к. „Дъбника“ като по първоначални данни става дума за престъпление от битов характер заради влошени семейни отношения, казаха от прокуратурата.

Шейнов каза още, че оръжието на убийството е нож. Той поясни, че извършителя се е опитал да се отърве от него, но криминалистите са го открили в близост до местопрестъплението.

Арестуваният не е криминално проявен. Той е задържан за срок от 72 часа. Предстои да бъде привлечен в качеството на обвиняем и внасяне на искане за мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Назначени са експертизи, чакат се резултатите от тестовете за алкохол и наркотици.