Маноил Манев в атака: Киро и Асен излъгаха миньорите! А сега да отидат, ще видят едно посрещане

маноил манев

Киро и Асен долазиха в Раднево да лъжат миньорите, нека дойдат сега, ще видят как ще ги посрещнат. Това каза от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ и от района Маноил Манев.

Репликата му бе в отговор на изказване на Цончо Ганев от „Възраждане“, който обвини ДБ и евроатлантиците, че обслужват фирмите на Путин за войната му в Украйна.

По този повод пък Георги Свиленски от БСП каза, че думите на Цончо Ганев са невчесаните мисли на невчесан човек от партия, която няма да мине 10 процента на следващите избори.

В последващите изказвания, вместо да се говори за аферата „Джемкорп“, се чуха откровения, че Народното събрание откровено се е впуснало в предизборна пропаганда.

Държите се просташки, обърна се Иван Ченчев към колегите си от „Възраждане“, като отново поиска да бъде изслушан министър Иван Демерджиев за това как, докато едни полицаи ги застрелват на границата, други трафикират мигранти.

Десислава Атанасова от ГЕРБ поиска удължаване на работното време до изслушване на Демерджиев. Предложението и беше прието.