Само в 7DniSofia.bg

Сидеров бесен: Българинът, ако иска да избере някое зомби или анимационен герой, после да не се оплаква!

Волен Сидеров

Лидерите на партии бягаха от дебат, кампания нямаше, всички отиват един по едни в съответните бръснарници-студия, и започват да водят монолози. Няма битки, няма състезания. Колкото до Атака – ние сме си ние. Сега ни крадат и има едно основно менте, казва, че той е първи, но краде всичко, което аз съм направил през годините. Когато повтаряш един път през живота на някого, би трябвало да кажеш, че това е направено от еди кой си пък ти продължаваш. Това каза в ексклузивно интервю за ПИК ТV Волен Сидеров.

Когато говориш, че си само ти, само ти ги говориш тези неща…но чакай, аз съм говорил тези неща отдавна, имам години бeкгpaунд. Всички, които претендират за нещо ново, не признават направеното преди тях. Е, светът не започва от вас.

Оригиналът винаги се предпочита пред ментето, отсече Сидеров.

Партиите, които са имали възможност да заграбят доста пари могат да си позволят и време, и билбордове. Виждаме един господин отпред, а отзад хората са неясни силуети. Това са мого паи – как се плащат? Виждат се през километър такива билбордове, посочи лидерът на „Атака“.

Ние нямаме такива възможности като ПП, ДБ, Възраждане. Но аз виждам своето участие в Политиката като мисия за отваряне на очите и събуждане. Моята работа е тази и ще продължа да я върша докато съм жив. А който се събуди и разбере кое е ментето и кое оригиналът, това е в негова полза, заяви още той. И посъветва избирателите да помислят преди да се очароват от някого, за да няма подведени.

Българинът ако иска да избере някое зомби или анимационен герой, но да не се оплаква после, отсече Сидеров.