Само в 7DniSofia.bg

Излагация за „Промяната“ в София: Кокорчо се покри, листовките им напълниха кошчетата по бул. „Витоша“

2d0215c966b6cdede565d596b3424e1f

„Продължаваме промяната“ продължава да търпи провал след провал по време на предизборните си срещи в страната. Вчера, днес и утре в София партията анонсира 4 предизборни прояви на съпредседателя Асен Василев, който е водач на листата в 23 МИР.

Бившият финансов министър се появи за няколко минути вчера пред метростанция „Сердика“, но щом видя екипа на ПИК се покри.

Днес той трябваше да вземе участие в две срещи – от 11.00 часа пред църквата „Св. София“и от 11.30 часа пред Съдебната палата. Василев обаче въобще не се появи.

Пред Съдебната палата няколко кандидат-депутати раздаваха предизборните листовки на партията, но интерес от страна на гражданите липсваше. Асен Василев така и не удостои софиянци с присъствие.

Не е ясно дали бившият вицепремиер и финансов министър има някакви други неотложНИ ангажименти, или се притеснява да разговаря с хората, защото могат да го попитат за доклада на ДАНС, разследването на прокуратурата за върнатите посредници при покупката на газ и за свинското със зеле, което шумно промотира той въпреки рекордната инфлация и цени на стоки и услуги.

Очевидци разкриват, че минаващите по бул. „Витошка“ пред Съдебната палата не останали много впечатлени от разговорите и обещанията на кандидат-депутатите от „Промяната“. Една част от раздадените листовки пък се озовала или на земята, или в близките кошчета за боклук.