,,Народната любов“ притисна Кирчо, той заяви: Всъщност ние нищо не можем да направим (ВИДЕО)

кирил петков 1

Челен сблъсък с „народната любов“ на Кирил Петков и предизборната му компания в суровия Северозапад. Във Враца Киро бе посрещнат очи в очи от неудобните въпроси, зададени му от млади хора от града на Ботев, Видео, разпространено в мрежата, показва как Просто Киро се чуди как да се измъкне, мрънкайки познати до втръсване опорки.

„Защо спряхте финансирането на лекоатлетическата писта и стадиона във Враца?“, пита го директно млад мъж.

Киро се обръща смутено и търси някой да му подскаже.

„Къде отидоха парите за лекоатлетическата писта, които бяха подготвени от господин Борисов?“, настоява врачанинът.

Просто Киро явно се сеща за най-популярната си „мантра“ и започва да рецитира: „Както знаете, правителството на господин Борисов похарчи 300 млн. лв. за пътища…“.

„Парите за лекоатлетическата писта във Враца са пренасочени към Ямбол, където кмет е от ДПС“, забива го младият мъж. След тази реплика Петков се шмугва сред „своите“, очевидно подразнен от питанията на хората.

Но въпросите не спират: „Защо спряхте финансирането на първото национално по екологично, патриотично и православно образование в Павлоче?“

„Всъщност, нищо не можем да направим. Това, което аз ви обещавам, че този път кражбите няма да продължат и всъщност Бойко Борисов много добре го знае, защото…“, мръкна Киро.

„Не, не, тези кражби станаха, откакто вие дойдохте. Парите за нашия регион се спряха“, заявяват младите хора.

В края на видеото се вижда празна кутия с пица. Дали е била с кристали, не става ясно, но е повече от очевидно, че „любовта народна“ към Пепе-тата се срива с всеки предизборен ден.