Само в 7DniSofia.bg

Убиец на пътя! Известен бизнесмен лети с 340 км/ч по родна магистрала, изцепките му – стотици

джигит на пътя

Скандално видео обикаля социалните мрежи от няколко дни. Клипчето е заснето от Маджид Лазгин – син на собственика на фирмата „Самекс“, оперираща ресторантите KFC в България. Самият Маджид също участва в управлението на веригата.

Въпреки това хулиганското поведение не спира, без значение от имиджовите щети за голямата международна верига. Каченото в мрежата клипче е една от стотиците му изцепки, съобщава ПИК.

На видето се вижда как г-н Лазгин вдига 340км/ч по магистрала в България. Такава скорост до сега не е документирана по родните пътища. От пътна полиция КАТ към този момент отказват коментар.

При подобен случай в Чехия местен милионер трудно се размина със затвора. Освен с рекордни скорости, Лазгин е известен и с дрифтове по улиците на София. Шофирането на лъскавото му Порше, взето на лизинг от столична автокъща, с превишена скорост в градски условия, е ежедневие за него.

По всичко личи, че над Лазгин е разпънат чадър от МВР. Най-вероятно заради тлъсти рушвети, които раздава на столичните катаджии.