ШОК! Костадинов си повярва: Единствено аз мога да водя успешни преговори с „Газпром“!

костадин костадинов

Единствено партия „Възраждане“ може да постигне успех в преговорите за газ с „Газпром“. Това заяви във Варна лидерът на партията Костадин Костадинов, който е водач на листите на партията във Варна и в 25-ти МИР в София. Той представи и останалите кандидати за Варна, които, по думите му, са професионалисти и хора, на които може да се има доверие.

Костадин Костадинов каза, че единствените, които могат да водят ефективни преговори с „Газпром“, са „Възраждане“. Той обясни какво е основното послание на партията за предстоящите избори.

„Основното ни послание е, че България има нужда от „Възраждане“. Или „Възраждане“ за България или разруха и пълно заличаване на България. Това са двете алтернативи пред нашата страна. Защото в момента, всичко, което искаме да се случи като нормализация и като възстановяване на един спокоен и достоен живот за всеки един от нас, минава през нормализация на икономиката, което пък от своя страна минава през нормализация на отношенията с Русия. А няма друга политическа сила в България, освен „Възраждане“, която може да направи това. Ето, дори и вчера се видя ясно, че служебното правителство отказа да води преговори с „Газпром“. Такива преговори няма да може да води който и да било друг кабинет освен този на „Възраждане“ поради една много проста причина – няма как, когато създаваш проблема, да си част от решението“, заяви Костадинов.