Кобрата срина Андреа: Бели петна ли има в мозъка?! Тя е виновна за нас

кубрат пулев

Само преди часове Андреа разтърси мрежите като публично призна, че има проблеми от психично естество. Това беше видно за всички от много време насам, но напоследък нещата ескалираха, твърди kliuki.bg. Тя се пускаше в такива снимки и пози, че мнозина се чудят как не са й блокирали профилите. А месеци наред постваше паралелно и стари интервюта и фотоси от младите си години и от връзката с Кубрат Пулев.

Именно него обвини вчера Андреа, че не й е помогнал достатъчно и не я е подкрепил, когато навремето му е признала, че се чувства зле психически. „Не ставаше дума за пари, а за морална подкрепа, да бъде до мен просто и да ми дава кураж и вяра, че ще го преодолея. Само аз си знам какъв период преживях и още не мога да се оправя“, признава певицата.

Новината се разпространи мълниеносно, а приятели на Кобрата разкриха, че той меко казано е побеснял от чутото. Защото, според него, той само е взел решението за тази раздяла, а причината е била самата Андреа.

„Тя какво, бели петна ли има в мозъка?! Не помни ли колко пъти съм я казвал, че връзката ни трябва да има развитие, да имаме нормално семейство, да имаме дете. Аз бях готов, отдавна бях готов, но тя не искаше. Имала кариера, не искала да си скапе тялото, какво ли не. За нея очевидно тази снимчици в нета бяха всичко, все едно за тях живее. Така че да не реве сега, предупреждавал съм я милиони пъти“, отсякъл Пулев пред приятели.