Дъщерята в шок: Лъсна тайна между Соня Немска и зет й

соня немска дъщеря

Млада свекърва, макар и все още неофициално, стана поп фолк певицата Соня Немска. Дъщеря й Рая, която преди дни навърши 20 години, се носи на крилете на любовта, а наскоро лъсна и таен заговор между майката и гаджето. Двамата планират и организират тържеството по случай първия сериозен юбилей в живота на Рая. Именно на партито популярната дъщеря за пръв път показа гаджето в публичното пространство.

Връзката й с младия левент е отскоро, но щерката е лудо влюбена. Половинката на Рая не е популярен или син на някого от шоубизнеса. Рая вече е запознала избраника с майка си. Певицата харесва избора на дъщеря си одобрява младежа за зет.

Рая учи журналистика в УНСС и вече е втори курс. Паралелно със следването щерката на Янко Ваташки се развива като професионален модел и снима за най-популярните агенции в България, пише „България Днес“.

Рая не обича известността и рядко публикува кадри. Не говори и за татко си. Тя е плод на кратката но бурна любов между Соня Немска Янко Ваташки-Лудия. Известния силовак е считан за едно от страшилищата на родните затвори. Той и певицата се задържат заедно едва две години. Малко след раждането на Рая се разделят.