Само в 7DniSofia.bg

Георги Георгиев: Автокъща „Капитолия“ излезе в отпуск, саботират махането на незаконно строителство

георги георгиев общински съвет

Опитите за саботаж на работата на Столичната община по премахване на незаконно строителство придобиха нови размери. И така се родиха нови правни фигури – вижте как цяла автокъща “излезе в отпуск“, бусът „случайно“ е паркиран на входа, а пред чадърите, които трябва да се премахнат от екипа на главния архитект, се озоваха десетки луксозни коли. Това написа във фейсбук председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев и пусна видео от автокъщата.

„София е град, в който законът е над всичко и правилата трябва да се спазват. Ние няма да спрем да подреждаме града и чистим визуалното замърсяване от публичните пространства“, отсече Георгиев.

Премахването на шестте незаконни метални чадъри започна миналата седмица и трябваше да продължи няколко дни. То стартира, след като съдът потвърди заповедта на главния архитект за премахване на чадърите.

На място в момента е и главният архитект на София Здравко Здравков. Има и паяци на Центъра за градска мобилност, които да разчистят струпаните коли, за да се премахнат незаконните чадъри.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории