Гръм в „Съдебен спор“: ДПС-съветник, кметът на Свищов и депутат ползвали… мъжка проститутка

7 Dni Sofia29.05.2022
52
52

Общинският съветник на ДПС от Крумовград Фами Али се бил ползвал от сексуална услуга от определящия се като мъжки ескорт Йордан Йорданов. Председателят на местната комисия по здравеопазването и социална политика не бил заплатил за услугите на младежа, който били в размер на 70 лева, твърди Йорданов в предаването „Съдебен спор” по Нова телевизия. По думите му двамата са се срещали през февруари в хотелска стая в София.

Главният редактор Жоро Игнатов пита г-н Али: „Ако Вие сте просто един възрастен господин, който има увлечение и към калинки, няма проблем. Вие обаче сте длъжностно лице. От Вашите решения зависи какво се случва с този град. Доколко сте зависим и независим във взиманите от Вас решения?!“.

Но вместо да отговори, той хуква да бяга с маска на очите.

Младежът се оплаква от „неплатени сметки” и от страна на други клиенти. Сред тях бил и  кмета на Свищов Генчо Генчев, както и  бивш депутат.

В позиция до медията кметът Генчев заявява, че е в ход съдебно дело и той не може да дава изявления по темата, тъй като това ще попречи на процеса.

Според адвокат Божидар Терзийски, който беше в студиото, трябва прокуратурата да се самосезира по случая, тъй като Йоданов е признал във видеоматериалите за редица престъпления, сред които обиди и клевети.