Само в 7DniSofia.bg

Кървава касапница: Масово меле край София, мъж удря и гони с брадва опоненти

полиция

Масов бой се е разразил в центъра на етрополското село Малки Искър. Сигналът за екшъна е подаден в неделя малко преди 18 часа. Незабавно към мястото са изпратени служители на полицейските управления в Етрополе и Правец. Те са потушили свадата бързо, пише Телеграф.

Арестуван е 33-годишен мъж от Джурово. По първоначални данни именно той е виновник за сбиването. Първо ударил няколко пъти с юмрук свой криминално проявен и осъждан съселянин. След това нанесъл удар с брадва по ръката на дружи жител с криминални регистрации от същото село. После спрял мотопед, управляван от жител на Етрополе и ударил с глава водача в областта на горната челюст, след което го подгонил с брадвата. Мъжът изоставил мотопеда и успял да избяга.

В хода на разследването е установено, че в сбиването е участвал и роднина на задържания, избягал от мястото на конфликта преди пристигането на униформените. След преглед и оказана медицинска помощ всички пострадали са освободени за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на районната прокуратура.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории