Сензационно: Левски предоставя нещо невиждано у нас

левски

Столичният гранд Левски представи ново партньорство, с което ще направи феновете си много доволни. „Сините“ подписаха с InStat TV, който ще излъчва контролите на представителния тим, както и домакинските мачове на юношеските формации.

От клуба обясниха още, че директните излъчвания ще бъдат „лесно достъпни на добра цена“, като освен картина, абонатите ще се радват на статистика и плейлисти след всеки мач, а това е съвсем ново и невиждано досега изживяване за привържениците.

Първата среща, която ще бъде излъчена в InStat TV е контролата Левски – Созопол

Ето какво написаха „сините“ на сайта си:

Левскари,

Имаме удоволствието да обявим едно ново партньорство – между „Левски ТВ“ и InStat TV.

От този уикенд контролните срещи на представителния тим и домакинските мачове на юношеските формации от Елитните групи до 15, 17 и 19 години ще се излъчват в платформата на InStat TV.

Директните излъчвания ще бъдат лесно достъпни на добра цена.

InStat TV ще предложи на потребителите освен статистики от InStat, така и уникални плейлисти достъпни след последния съдийски сигнал, които ще отговорят на всяка нужда или вкус:

Индивидуални плейлисти за действията на всеки един играч взел участие в мача.
Ball in play – ако нямате време и искате да се съсредоточите върху най-важното от срещата.
Highlights – най-интересните моменти от мача.
Не можете да гледате мача на живо? Запазете го за по-късно и използвайте функцията Hide Score, за да запазите тръпката.
Разделът за действия ще ви помогне да навигирате в основните събития: удари, голове, фалове, смени и други.
Различните абонаментни планове ще позволят на потребителите да изберат най-добрия пакет за техните нужди:

Регистрацията в InStat TV е изключително улеснена, като трябва да се следват стъпките в менюто на платформата и да се даде потвърждение чрез линка изпратен на посочената от потребителя електронна поща. Възможните методи за плащане са чрез дебитна или кредитна карта.

Първата среща, която ще бъде излъчена в InStat TV е контролата Левски – Созопол. Двубоят е на 26 март, събота от 14:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Двубоят може да бъде гледан ТУК!

В неделя, 27 март от 12:00 и 14:00 часа ще бъдат излъчени двубоите на юношите на Левски в Елитните групи до 15 и до 17 години срещу Славия.