Само в 7DniSofia.bg

Агресия на пътя: Водещ твърди, че е бит от служители на „Автомагистрали“, нанесли удари в лицето (СНИМКИ)

Росен Митков

Росен Митков, който е кулинарен водещ в БНТ, твърди, че е станал жертва на агресия от служители на дружеството „Автомагистрали“. По думите му, въпросните служители са му нанесли серия от удари в лицето и са били в неадекватно състояние по време на инцидента. Потърпевшият вече е подал жалба в полицията, а според заключението на съдебните медици – спрямо него е нанесена средна телесна повреда.

Той описа, че бус го удря от дясно и той влиза в насрещното на бул. Цар Борис в София. Той направи това в предаването „Тази сутрин“ по БТВ.

Мъжът съумява да излезе незасегнат от инцидента, но се втурва да след тях, за да накара буса да спре. Бусът спира на бензиностанция, където двамата мъже от товарния автомобил му нанасят побой.

„Започна саморазправа. Първо словесна, после единият се опита да ме удари с глава.“, заяви Росен Митков

Радвам се, че дъщеря ми по това време не беше на задната седалка, защото много често е там. Отчитам случилото се като моя грешка. Самия факт, че тръгнах след тях. Не трябваше! Автомобилът беше на Областно пътно управление – Перник“.

АПИ съобщи в публична позиция, че е в ход разследване, а автомобилът, с който е станал инцидентът, е управляван от чиновник на „ Областно пътно управление – Перник “. При потвърдена виновност, ще бъде наложено дисциплинарно наказване, споделиха от пътното управление.

Пострадалият сподели са случилото се и в официалния си профил във фейсбук.