Милена Фучеджиева удари звучен шамар на Петков: Такъв глупак не е бил начело на тази държава

кирил петков

Да кажа ли какво мисля за Кирил Петков и „бензиностанцията“? О, аз вече съм го била казала. Сега обаче има нов повод, който няма как да бъде отминат. Просто Киро вече говори в двугласие, изразявайки мислите на двете страни в обществото. Първо показва презрение към Русия, която чисто физически топли народа му, после се навежда към нея за малко нефтец и газец, че народът му – ние сме народът му, те са министрите му, той е наш господар – е заминал без тази чупка в кръста. Такъв глупак не е бил начело на тази държава.

Най-готиното е, че дори и украинските бежанци не искат да останат в България. В тях ми беше надеждата за очовечаване на страната МУ. И те искат да продължат „нататък“. Няма по-голямо доказателство за провала ни като народ. „Народ“ е обединителната дума за Просто българите, които ние се оказахме заедно, отвратителни на себе си, отвратителни и на другите.

Честит 8 март само на майките, които не възпитават бъдещи идиоти. Иначе това, че съм жена не е повод за празник. Предлагам празник на чехълчето. И неговото съществуване е повод за празник.

От Фейсбук профила на писателката Милена Фучеджиева