„Капките“ удариха рекорд! Руслан Мъйнов предизвика нещо страшно

руслан мъйнов като две капки вода

Над един милион зрители са проследили третия епизод от настоящия юбилеен десети сезон на предаването „Като две капки вода“, където с победата се окичи Руслан Мъйнов.

Певецът и актьор се преоблече като малката Крисия, за да изпълни емблематичната й песен „Детска планета“, с която тя се яви на „Евровизия“.

Останалите звездни превъплъщения в шоуто също отчетоха много добри резултати, даже удариха рекорд по гледаемост. Според официалните данни цели 2.6 милиона души са проследили пък различни части от епизода в понеделник вечер.

В началото на предаването двете най-гледани телевизии са с приблизително равен резултат, но до последната минута на „Като две капки вода“ Нова тв увеличава значително аудиторния си дял.

Следващата седмица в „Капките“ превъплъщенията се очаква да бъдат не по-малко интригуващи. На 7 март Анелия ще се преобрази като YLVIS, Мариана Попова ще е Уитни Хюстън, Краси Радков ще бъде Тодор Колев, Моню Монев ще имитира Луна, Есил Дюран ще влезе в кожата на Селин Дион, Алисия ще е Лейди Гага, Крисия ще бъде Майкъл Джаксън, Александър Сано ще имитира Роби Уилямс, Дарин Ангелов ще изпълни песен на Азис, а Руслан Мъйнов ще е Amr Diab.