КОШМАР: Кандидат-жених е приет по спешност след масово меле от роднини

побой

19-годишен жител на Градец е приет по спешност с множество наранявания по тялото и главата в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ след жесток побой на една от улиците в квартал Изток на населеното предимно с роми село, съобщава Телеграф.

Сигналът за инцидент с участието на множество мъже и жени е постъпил в дежурната част на РУ „Полиция“ – Котел към 21:30 часа на 16 февруари при пристигане на място униформените установили че на улицата се вихри меле заради опит да бъде отвлечено от дома й 15-годишно девойче.

Пострадалият е кандидат-женихът, който се запознал с малолетната красавица преди около месец и двамата решили да заживеят под един покрив, но не срещнали разбиране от родителите й, обясняват местните. По закона за МВР за до 24 часа са били задържани двама от най-разпалените участници в търкала на по 19 и 22 години, които обяснили поведението си с наглостта на годеника. Девойчето само е напуснало дома на родителите си, не е имало насилие, категорични са близките на пострадалия, който е оставен за наблюдение в хирургичното отделение на болницата.

Образувано е досъдебно производство за инцидента, тепърва ще се изясняват причините, не се е наложило засилено полицейско присъствие в махалата.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории