Трагедия! 20-годишен лекарски син бе намерен със забит нож в сърцето на рождения си ден

лекарски син

Истинска трагедия потресе Пловдив. 20-годишен студент по право се самоуби в дома си в града под тепетата на рождения си ден. От полицията потвърдиха за „Марица“ за драмата. Сигналът за открития в безпомощно състояние Валентин е подаден вчера по обяд на тел. 112. На място веднага пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Медиците само констатирали смъртта на момчето. Установено е, че няма данни за насилие, като най-вероятно става въпрос за самоубийство. По случая е образувано досъдебно производство, посочиха още от полицията. По неофициална информация смъртта на Валентин е била мъчителна – той е забил нож в сърцето си. Мотивите за фаталното решение остават неясни както за полицията, така и за близките на студента.

В профила му в социалните мрежи се изливат куп съболезнования и въпроси, които към този момент остават без отговор. „Защо бе лапе? Защо? Светъл път, моето момче.. А днес трябваше да празнуваш…. Почивай в мир!“, пише негов приятел. „Жалко е когато изчезват без причина ,такива млади, възпитани и истински хора .. Не знам , но жалко за това младо и възпитано момче! Дано си на добро място приятелче.. и точно днес рожденниче.. Амин приятелче ..!“, пише друг.

„Любовта е по-силна от смъртта. Нека душите намерят покой и светлина. Не осъждайте!“, зове трети. „Благодаря ти за всички преминати трудности в които сме били рамо до рамо и за хубавите моменти, който сме изживяли заедно братчето ми..! Завинаги оставаш в сърцето ми! Дано да си на по-добро място. Почивай в мир!“, също е едно от оставените послания на стената му.

Валентин е изучавал право в Нов български универститет.