Само в 7DniSofia.bg

Миро шокира с признание: Събуждах се с алкохол. Живеех от чашка на чашка!

миро

Близкото минало на Миро не е било никак розово, а за това потвърждава и самият изпълнител, който даде интервю тези дни в ефира на bTV. По време на разговора той призна колко силна е била зависимостта му към алкохола.

Толкова силна, че още щом отворел очи сутрин, посягал към него. А към днешна дата Миро с гордост отбелязва, че празнува третата годишнина от своята трезвеност.

„Сега имам повече спомени. Като казвах, че пия, имам предвид, че пиех много. Събуждах се с алкохол. Живеех от чашка на чашка“, сподели изпълнителят на „Печат от моята душа“.

По думите на Миро, в борбата с пристрастеността му към спиртните напитки му помогнала „по-висша сила“, а след като престанал да разчита на алкохола за всичко, почувствал мигновено освобождение. И тази по-висша сила, както я описва, е и вдъхновението, с което създава музиката си.

Изпълнителят споделя, че понякога има чувството, че песните му са подарък от небето. Съвсем скоро той ще зарадва почитателите си с нови произведения. Ще го направи навръх 46-ия си рожден ден на 10 март, когато ще се появи и новия му албум.