Само в 7DniSofia.bg

Скандални разкрития за убиеца на 17-г Виктория – известен наркоман, летял с невиждана скорост

полиция

Убиецът на 17-годишната Виктория е летял с над 100 км/час по пътя край Гоце Делчев, пише „Телеграф“, като се позовава на разследващи.

28-годишният Реджеп Алив, когото всички наричат Реджи, беше оставен вчера за 72 часа в ареста и му бяха повдигнати две обвинения. Едното е, че е карал дрогиран, другото за убийство по непредпазливост на младото момиче.

Чакат се днес най-вероятно и резултатите от детектора на лъжата, на които бяха подложени всички задържани. За днес е насрочена мярката за неотклонение на Реджеп.

17-годишната Вики беше пометена от автомобила „Форд Фокус“ на пътя Хвостяне-Дъбница в събота около 20:35 часа. Реджеп засега е единственият обвиняем. Другите му двама съучастници, които са били с него в колата и също са били дрогирани, са разпитани и освободени.

Тяхната версия пред прокурорите била, че не са разбрали, че са блъснали човек. Помислили са, че е пресичащо пътя животно, били са заслепени от фаровете на другата кола и затова не са спрели.

Според техни съселяни от село Хвостяне четиримата са известни наркомани в селото и са пътували към Дъбница, за да се снабдят с дрога. По време на задържането им в неделя следобед те все още изглеждали дрогирани.