Ужасяващо! Мечка разкъса жив човек в зоопарк и го замъкна в бърлогата си! (ВИДЕО+18)

МЕЧКА

Изяждане на посетители от мечок е най-новата атракция в зоопарк в Тайланд.

Грамаден черен бозайник похапва охотно плът от млад мъж, докато десетки зяпачи снимат с мобилните си телефони. Зловещата сцена, която не е за хора със слаби нерви, е напълно реална и се разиграва посред бял ден в един от стотиците малки зоопаркове в азиатската държава, предадоха от „България Днес“.

Мезето на хищника е 36-годишният Наипум Промратеа. Природозащитникът и голям почитател на животните е на посещение с приятели в селските райони на провинция Пекабун. Там изобилства от приюти за всякакъв вид застрашени от изчезване животни, най-често разположени в околните манастири и религиозни храмове.

Наипум е ентусиазиран, че му предстои близка среща с възрастен мечок. Сияе от щастие, че ще може от ръката си да нахрани бозайника. Взема купа с ориз и месо, за да хвърля отгоре на животното. Изправено на двата си крака, то се пресяга до Промратеа. Купата с манджата свършва бързо. Мъжът е убеден, че вече е приятел с животното и опитва да го погали по главата.

Със завидна лекота мечокът го хваща за ръката и го дърпа в заградената с бетонна стена клетка. Падането от високо зашеметява Промратеа, който не може да се изправи. Още на секундата осъзнава, че за този ден звездите наистина са му определили среща на четири очи с властелина на гората.

Стръвницата му се нахвърля и започва да го ръфа предимно в гърба. Инстинктивно забива и лапите си в човека, за да предотврати бягство на плячката. Приятелите на Наипум са втрещени и не знаят какво да направят. Намират метален прът, с който опитват да намушкат животното. Дебелата му кожа осуетява намерението. Никой не се осмелява да влезе вътре и да спаси злощастния любител на животните.

Полуразкъсаният мъж припада. С мощната си челюст хищникът го сграбчва и го вкарва в клетката си.

Готви се за угощение, когато пазачи на зоопарка влизат въоръжени с мотики и лопати и изваждат обилно кървящия турист. Товарят го в пикап, който играе ролята на линейка, и го карат в спешното.

Въпреки сериозните травми от зъбите и ноктите на мечката Промратеа оцелява след няколко операции.

Предупреждаваме, че видеото не е подходящо за лица под 18 години и хора със слаби сърца!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.